Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fulham planerar bud på Gyökeres

Sillybloggen

Sveriges landslagsforward Viktor Gyökeres, till vardags i Coventry, har under den här säsongen öst in mål i Championship, och är noterad för 15 mål och fem assist på 34 matcher i den engelska andradivisionen.

Under senaste tiden har det ryktats om att Premier League-klubbar som Everton, Bournemouth och Leeds visar intresse för Gyökeres – och nu skriver Football Insider att Fulham planerar ett nytt bud på svensken.

Enligt sajten lade även Fulham ett bud på Gyökeres i januari, men då ville Coventry inte släppa sin forward. Nyligen sa Gyökeres att det inte var speciellt nära en flytt i januari månad.

– Det var inte så nära på grund av att klubben och tränarna sa innan fönstret öppnade att de inte skulle sälja mig oavsett vad – vilka pengar som kom in eller vilken klubb som budade. De ville ha kvar mig säsongen ut i alla fall, sen får man ta det därifrån, sa forwarden nyligen till Tuttosvenskan.

Annons

Gyökeres, som kom till Coventry under 2021, har kontrakt till sommaren 2024. Förra säsongen stod han för 17 fullträffar och fem assist på 45 matcher i Championship.

Publicerad 2023-03-02 07:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto