Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool jagar Locatelli

Sillybloggen

Liverpool har under säsongen dragits med stora problem på det centrala mittfältet. Bland skadebenägna spelare som Thiago och Naby Keita har spelare som Jordan Henderson och Fabinho blandat och givit mer än tidigare i sina prestationer.

Jürgen Klopp ser ut att till sommaren se över sitt mittfält och sägs vilja plocka in del nya spelare. En av dem spelarna det ryktats allra mest kraftigast om är Jude Bellingham från Borussia Dortmund. Enligt Calciomercato har Liverpool också ögonen på Manuel Locatelli i Juventus.

Juventus som på grund av sitt poängavdrag ser ut att få svårt att nå Champions League-spel sägs behöva sälja av en del spelare för att få ekonomin att gå runt. En av dem kan bli Locatelli och den situationen följer Liverpool nära enligt uppgifterna.

Under EM 2021 gjort Locatelli stor succé för sitt Italien som sedermera vann guldet efter straffdrama mot England. Locatelli spelade fem matcher och gjorde två mål.

Annons
Publicerad 2023-03-02 19:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto