Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spansk media: Barcelona håller koll på Leaos situation

Sillybloggen

Milans forwardsstjärna Rafael Leao, 23, imponerade förra säsongen när Milano-klubben vann Serie A, och har under den här säsongen varit tongivande med nio mål och tio assist på 32 matcher. 23-åringen sitter på ett avtal till 2024, och under en längre tid har det skrivits om att parterna förhandlar om ett nytt kontrakt, men ännu är inget klart. Samtidigt rapporteras flera storklubbar, däribland Chelsea, Manchester City och Real Madrid, visa intresse.

Nu uppger den spanska tidningen Sport att Barcelona, som under senaste tiden inte kopplats ihop med Leao, också håller koll på den portugisiske stjärnans situation i Milan, och kan göra ett försök att värva spelaren.

Tidigare har det kommit rapporter om att Milan kräver motsvarande 1,3 miljarder kronor vid en försäljning, men enligt Sport kan det bli en lägre övergångssumma vid en affär, då portugisens avtal är på väg att gå ut.

Leao har tillhört Milan sedan flytten från Lille under 2019.

Annons
Publicerad 2023-03-03 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto