Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool jagar Gvardiol

Sillybloggen

Chelsea försökte värva Joško Gvardiol i somras, men Londonklubbens bud på omkring 965 miljoner kronor nobbades.

Kort därefter förlängde i stället den 21-årige mittbacken sitt kontrakt med RB Leipzig till 2027. Kroaten gjorde dock stor succé i VM, och inför sommarens transferfönster ryktas intresset vara stort kring honom.

Tyska Sky har tidigare rapporterat att Real Madrid, Barcelona, Chelsea samt Manchester United finns med i jakten, och nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en klubb har kastats in i leken.

Det är brittiska Football Insider som rapporterar att Liverpool är intresserat av att värva Gvardiol i sommar. Enligt uppgifterna är Merseysideklubben medveten om att konkurrensen om 21-åringen kommer vara stor, och det är långt ifrån säker att man är spelarens förstaval.

Annons

Med tanke på att RB Leipzig redan har nobbat ett bud på 965 miljoner för mittbacken är det ingen vild gissning att en framtida övergångssumma lär landa på över en miljard kronor.

Totalt har Joško Gvardiol spelat 75 matcher i RB Leipzig-tröjan sedan han värvades från Dinamo Zagreb 2021. På meritlistan finns även 19 landskamper för Kroatien.

Publicerad 2023-03-04 09:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto