Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: PSG vill värva Silva och Dembélé i sommar

Sillybloggen

Paris Saint-Germain har återigen åkt ur Champions League redan i åttondelsfinal.

Tidigare i veckan blev Bayern München en för svår nöt att knäcka, och till slut blev det respass med sammanlagt 0-3 i baken för den franska huvudstadsklubben. PSG:s satsning ser dock inte ut att avta bara för det, snarare tvärtom.

Nu rapporterar nämligen Le Parisien att PSG vill göra ett stort “statement” efter det tidiga CL-uttåget. Spanska Sport följer upp och menar att Bernardo Silva (Manchester City) och Ousmane Dembélé (Barcelona) är två spelare som Ligue 1-klubben vill värva till nästa säsong.

När det gäller Silva vill han lämna Manchester City efter säsongen, enligt uppgifterna. Portugisen har tidigare kopplats ihop med Barcelona men i nuläget ser det inte ut som att katalanerna har tillräckligt med pengar för att ro en storövergång i hamn i sommar. Något som alltså PSG kan komma att utnyttja.

Annons

Dembélé har gjort succé i Barcelona sedan han förlängde sitt kontrakt i somras, men avtalet innehåller också en utköpsklausul på 50 miljoner euro (cirka 570 miljoner svenska kronor). Sport hävdar att det är en summa som inte skrämmer PSG:s sportsliga ledning, även om Barça uppges vilja förlänga med fransmannen.

PSG leder Ligue 1 efter 27 omgångar, elva poäng före Marseille som dock har en match färre spelad i skrivande stund.

Publicerad 2023-03-12 09:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto