Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Spurs överväger bud på Martinez

Sillybloggen

Emiliano Martinez blev inte bara stor hjälte när Argentina vann VM-guld i vintras, han blev även vald till turneringens bästa målvakt. 30-åringen tillhör sedan knappt tre år tillbaka Aston Villa som han anslöt till från Arsenal.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att argentinaren kan vara på väg tillbaka till London – men inte till “Gunners”.

I stället rapporterar argentinska TyC Sport, via Goal, nu att värsta rivalen Tottenham är intresserat av att värva Martinéz. Enligt uppgifterna överväger Spurs nu att lägga ett bud på målvaktsbjässen, något som kan bli verklighet kommande veckorna.

Sedan en tid tillbaka har det figurerat rapporter i brittisk media om att Tottenham tittar på en ersättare till trotjänaren Hugo Lloris, som fyller 37 senare i år. Då kan blickarna alltså ha vänts mott Aston Villas keeper.

Annons

Totalt har Emiliano Martinez noterats för 100 matcher i Aston Villa-tröjan. På meritlistan finns dessutom 26 landskamper för Argentina.

Publicerad 2023-03-14 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto