Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Gerrard och Lampard aktuella för U21-landslag

Sillybloggen

Lee Carsley har basat över det engelska U21-landslaget sedan sommaren 2021, men enligt The Telegraph kan den nuvarande förbundskaptenen fundera på sin framtid efter U21-EM 2023.

Väljer 49-åringen att kasta in handduken öppnar det för en dragkamp mellan två ikoner om att få jobbet.

Enligt The Telegraph är både Liverpoollegendaren Steven Gerrard och Chelseaprofilen Frank Lampard aktuella för att ta över U21-landslaget på sikt. Även Scott Parker, som nyligen fick sparken från Club Brügge, nämns som ett alternativ.

Det kan även finnas en bakomliggande plan med att knyta till sig Gerrard eller Lampard. Nuvarande A-förbundskaptenen Gareth Southgate har kontrakt över EM 2024 och därefter skulle någon av legendarerna kunna ta över det jobbet efter något år i U21-landslaget.

Lampards senaste tränaruppdrag var i Everton, som han fick sparken från i vintras. Gerrard var senast i Aston Villa, men tvingades bort från tränarrodret i höstas. Häromdagen gjorde turkiska uppgifter gällande att Gerrard är aktuell för Trabzonspor.

Annons
Publicerad 2023-03-15 07:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto