Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: City och Real Madrid favoriter att värva Bellingham

Sillybloggen

Jude Bellingham spås en lysande framtid och Borussia Dortmund-stjärnan väntas lämna i en storövergång i sommar. En prislapp upp emot 1,5 miljarder svenska kronor har diskuterats och europeiska storklubbar har radat upp sig.

Men nu kommer uppgifter som gör gällande att en Premier League-klubb kan komma att få ge vika.

Det är The Athletic som rapporterar att det nu blir “mer och mer” osannolikt att Liverpool kommer värva Bellingham i sommar. Engelsmannen har tidigare pekats ut som Merseysideklubbens främsta övergångsmål och Jürgen Klopp sägs vara en enorm beundrare av mittfältaren.

Enligt uppgifterna är 19-åringens förväntade prislapp och rivaliserande klubbarnas finansiella styrka de främsta anledningarna till att Liverpool nu har börjat tvivla över sin chanser. Klubben har inte gett upp jakten, men känslan på Anfield är att både Manchester City och Real Madrid ligger närmast till hands när det gäller att knyta till sig Bellingham.

Annons

Även Manchester United har kopplats ihop med Dortmunds guldklimp.

Totalt har Jude Bellingham gjort 20 mål samt 24 assist på 124 matcher i Dortmund-tröjan. På meritlistan finns även 22 landskamper för England.

Publicerad 2023-03-20 12:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto