Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Times: Spurs vill avskräcka United med miljardpris på Kane

Sillybloggen

I sommar har Harry Kane bara ett år kvar på sitt kontrakt och därmed kan Tottenham tvingas sälja forwardsstjärnan för att inte riskera att tappa honom gratis, samtidigt som samstämmiga uppgifter har gjort gällande att 29-åringen toppar Manchester Uniteds önskelista inför sommarens transferfönster.

Men om en sådan övergång ska bli av lär det behöva spendera mycket pengar.

The Times uppger nämligen att Tottenham kräver 100 miljoner pund, motsvarande knappt 1,3 miljarder svenska kronor, i en direkt betalning för att överväga att sälja Kane i sommar. Enligt tidningen hoppas man att prislappen ska avskräcka Manchester United.

Vidare hävdar The Times att Tottenham inte vill sälja Kane till en inhemsk rival, och det var också därför man nobbade ett miljardbud från Manchester City 2021. 29-åringen planerar att sätta sig ner med Spurs sportsliga ledning efter säsongen, då det över kan komma att finnas intresse från Bayern München och Real Madrid.

Annons

Att flytta utomlands skulle dock sätter käppar i hjulet när det gäller Kanes vilja att överta Alan Shearers rekord av 260 mål i Premier League. I nuläget står Spurs-forwarden noterad för 204 fullträffar i den engelska högstaligan.

Totalt har Harry Kane noterats för 270 mål samt 63 assist på 424 matcher i Tottenham-tröjan sedan han blev uppflyttad till klubbens a-lag. På meritlistan finns även 53 mål på 80 landskamper för England.

Publicerad 2023-03-20 14:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto