Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool planerar bud på Milinković-Savić

Sillybloggen

Liverpool väntas göra en mittfältsrevolution i sommar.

Naby Keïta och Alex Oxlade-Chamberlain kommer att lämna klubben i sommar, har transferjournalisten Fabrizio Romano tidigare rapporterat. Samtidigt går James Milner en osäker framtid till mötes samtidigt som inlånade Arthur Melo inte kommer att köpas loss från Juventus.

Föga förvånande har en rad centrala mittfältare kopplats ihop med Merseysideklubben senaste tiden, bland annat uppges Jude Bellingham och Matheus Nunes ligga i topp på önskelistan. Nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare ett namn är aktuellt.

Det är italienska Calciomercato som rapporterar att Liverpool är på väg att försöka värva Sergej Milinković-Savić i sommar. Enligt uppgifterna ses den 28-årige Lazio-stjärnan som ett fantastiskt alternativ som kan stärka mittfältet på Anfield nästa säsong, och därmed förbereder man att lägga ett bud värt 44 miljoner pund (cirka 563 miljoner svenska kronor).

Annons

Totalt har Sergej Milinković-Savić noterats för 64 mål samt 59 assist på 330 matcher för Lazio sedan han värvades från Genk 2015. Serbens nuvarande kontrakt sträcker sig till 2024.

Publicerad 2023-03-20 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto