Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Barça förhandlar med Gündogan

Sillybloggen

Ilkay Gündogan har ett utgående kontrakt och kan lämna Manchester City som bosman i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att mittfältsstjärnan redan är i kontakt med en ny klubb.

Det är The Athletic som rapporterar att Barcelona är angeläget om att värva Gündogan inför nästa säsong, och enligt sajten har parterna redan börjat förhandla om ett kontrakt. Källor insatta i förhandlingarna menar på att övergången är “trolig att ske”.

Samtidigt ska Manchester City också ha träffat 32-åringens agent för att diskutera en förlängning men parterna påstås vara “en bra bit” ifrån varandra. The Athletic hävdar vidare att Gündogan kan vara redo att acceptera ett kontrakt med lägre lön i Barcelona jämfört med vad han har i Manchester City, men det förutsätter att han blir erbjuden ett flerårsavtal.

Annons

Totalt har Ilkay Gündogan noterats för 53 mål samt 37 assist på 290 matcher i City-tröjan sedan han anslöt från Borussia Dortmund 2016. På meritlistan finns även 66 landskamper för Tyskland.

Publicerad 2023-03-24 17:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto