Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Antwerpen vill värva Ondrejka

Sillybloggen

Sedan förra sommaren har Jacob Ondrejka kopplats ihop med klubbar som Besiktas och AZ. Någon flytt har dock inte blivit av för 20-åringen, som har ett år kvar på sitt kontrakt med Elfsborg.

När Fotbollskanalen intervjuade yttern under herrlandslagets januariturné berättade han parterna har varit i kontakt angående en förlängning.

– Jag sitter bra som jag gör. Jag trivs i Elfsborg, sa Ondrejka .

Vill du förlänga eller hur tänker du?
– Man vill ju bli så bra som möjligt och då är ju inte Sverige det bästa att vara kvar i hela livet. Så någon gång vill man ju ta steget ut. Sedan får man se när det blir, om det blir nu i vinter, i sommar eller nästa vinter eller sommar. Jag har ingen stress. Jag är ändå bara 20 år.

Nu kommer uppgifter som gör gällande att en ny klubb har gett sig in i jakten på Elfsborgs guldklimp.

Annons

Aftonbladet hävdar att Jacob Ondrejka har besökt Royal Antwerpen nyligen, och den belgiska toppklubben ska vara “mycket angelägen” om att knyta till sig talangen. När Elfsborg tränade inför den allsvenska premiären mot BK Häcken saknades 20-åringen dessutom, enligt GP. Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson bekräftar också, för GP, att Ondrejka nyligen besökt en klubb.

– Jacob har varit en spelare som dragit till sig intresse under en längre period. Vi har haft som ambition att vi innan seriestart antingen ska ha hanterat en förlängning, eller en försäljning på ett klokt sätt. Det är flera klubbar som är intresserade och vi har gett Jacob möjlighet att besöka en. Så mycket kan jag säga, säger han till GP.

I och med att transferfönstret är stängt kommer en övergång först att bli av i sommar.

Annons
Publicerad 2023-03-30 15:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto