Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Succétränaren blir kvar i Premier League

Sillybloggen

Roberto De Zerbi har gjort succé sedan han ersatte Graham Potter i Brighton under hösten. Laget har ligger på sjunde plats i den haltande tabellen och har goda möjligheter att nå en historisk Europaplats.

Lagets framfart har gjort att det har florerat rykten kring De Zerbis framtid på den engelska sydkusten.  

Nu uppger Sky Sport Italia-journalisten Gianluca di Marzio att De Zerbi har för avsikt att bli kvar i Premier League efter säsongen.

– Ett namn som har dykt upp är Roberto De Zerbis, som dock vill stanna kvar i Premier League. Så det kommer inte bli enkelt att hitta en ny tränare för det här projektet, konstaterade Di Marzio angående ryktet om att De Zerbi var aktuell för jobbet som ny tränare för Inter.

Huruvida italienaren blir kvar i Brighton är däremot alltjämt oklart. I De Zerbis kontrakt finns en utköpsklausul på 13 miljoner euro (cirka 130 miljoner svenska kronor). Detta samtidigt som storklubbar i England ryktas vara intresserade av den före detta Sassuolo-tränaren.

Annons
Publicerad 2023-03-31 10:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto