Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Tottenham visar intresse för Ziyech

Sillybloggen

Hakim Ziyech, 30, har en tuff säsong bakom sig.

I januari blev stjärnyttern blåst på en övergång till Paris Saint-Germain på grund av pappersstrul, och i övrigt har han fått knappt med speltid för “The Blues”. Mycket talar för att marockanen lämnar klubben i sommar – men nu kommer uppgifter som gör gällande att han kan bli kvar i London.

Det är brittiska Football Insider som rapporterar att Tottenham är intresserat av att värva Ziyech. Enligt samma uppgifter är det inte heller omöjligt att PSG försöker värva 30-åringen igen, samtidigt som också West Ham och Fulham finns med i jakten.

Football Insider hävdar att Chelsea är redo att acceptera ett bud omkring 20 miljoner pund (cirka 260 miljoner svenska kronor) för stjärnan, som värvades från Ajax 2020. Skulle Tottenham vinna dragkampen om Ziyech får Dejan Kulusevski ökad konkurrens eftersom båda helst spelar som högerytter.

Annons

Totalt har Hakim Ziyech gjort 14 mål samt elva assist på 102 matcher i Chelsea-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-04-10 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto