Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal ville ha Kanté

Sillybloggen

Under vinterns transferfönster värvade Arsenal Jorginho, men nu gör uppgifter från Le Parisien gällande att Arsenal egentligen var ute efter en annan Chelsea-mittfältare.

Arsenal, som var i behov av en mittfältare, var enligt uppgifterna intresserat av att värva N’Golo Kanté, som sägs vara missnöjd med Chelseas sportsliga ledning.

Missnöjet grundar sig i att Chelsea valde att släppa Antonio Rüdiger till Real Madrid, en spelare som stod fransmannen väldigt nära under tiden i Chelsea.

Detta i kombination med att Kantés kontrakt löper ut till sommaren gjorde att Arsenal var ute efter mittfältare, som dock blev kvar och nu sitter i kontraktsförhandlingar med Chelsea. En person som står Kanté nära säger följande till Le Parisien om fransmannen nuvarande situation.

“N’Golo vill fortsätta sin karriär i London, där han känner sig hemma. Han gillade att arbeta med Antonio Conte, men han har fått sparken av Tottenham. Arsenal gjorde också en förfrågan. Jag tror att han kommer förlänga sitt avtal med Chelsea innan han spelar i Mellanöstern i två eller tre år”.

Annons
Publicerad 2023-04-12 19:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto