Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United jagar Olmo

Sillybloggen

Dani Olmos kontrakt med RB Leipzig går ut sommaren 2024, kommer spanjoren inte förlänga sitt avtal blir kommande sommar sista chansen för Leipzig att “casha in” på den spanska mittfältaren.

En klubb som enligt Bild håller koll på situationen är Manchester United. Den engelska storklubben sägs vara angelägna om att värva Olmo under sommaren.

Ett “krav” från Olmo ska dock vara Champions League-fotboll. Något som Manchester United just nu har goda chanser att lösa.

Erik ten Hags gäng ligger på en fjärdeplats i Premier League med tre poäng ner till Tottenham samt en match mindre spelad än London-laget. Utöver det fina utgångsläget i ligan är man framme i en kvartsfinal i Europa League där en titel också innebär spel i CL nästa vår.

Dani Olmo har den här säsongen stått för två mål samt fyra assist på 17 framträdanden. Han har främst fått agera inhoppare i den tyska toppklubben efter årsskiftet.

Annons
Publicerad 2023-04-13 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto