Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter ger upp Lukaku – siktar på budgetlösning

Sillybloggen

Romelu Lukakus Inter-comeback har inte blivit som någon hade tänkt sig. På 24 matcher i alla tävlingar har det endast blivit sju mål och nu skriver Gazzetta dello Sport att klubben inte kommer försöka köpa loss belgaren efter säsongen.

Anledningen sägs vara den dyra prislappen, som adderas utöver de cirka 20 miljoner euro (200 miljoner kronor) som Inter fick betala för att få in Lukaku på lån.

Uppgifterna gör gällande att Lukakus prestationer inte har motsvarat de högt ställda förväntningarna från klubbens sida och att beslutet nu är fattat. Det enda som kan ändra klubbens uppfattning skulle vara en formidabel avslutning på säsongen.

Gazzetta dello Sport nämner även att både Roberto Firmino och Marcus Thuram figurerar som alternativ uppe i anfallslinjen.

Spelarna står utan kontrakt efter säsongen och anses vara billiga alternativ, som kan tillföra något till en redan bred Inter-offensiv.

Annons

Mest konkret är intresset för Marcus Thuram. Klubben har enligt uppgifterna följt fransmannen i snart två års tid och har under den tiden träffat spelarens representanter under den perioden.

I övrigt nämns även Mateo Retegui och Lois Openda som tänkbara sommarvärvningar.

Publicerad 2023-04-17 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto