Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PL-trio jagar förre Arsenal-spelaren

Sillybloggen

Mattéo Guendouzi fick det aldrig att lossna under sin tid i Arsenal och omgärdades av skandalrubriker under sin tid i London och till sist gick flyttlasset tillbaka till Frankrike. Väl där har det blivit storsuccé i Marseille för den centrala mittfältaren.

Under säsongen har 24-åringen omgärdats av flyttrykten, där det primärt handlar om en återkomst till de brittiska öarna för ett nytt försök i Premier League.

I januari uppgavs bland annat Aston Villa vara redo att betala cirka 40 miljoner euro, motsvarande 480 miljoner svenska kronor för mittfältarens tjänster.

Men Guendouzi blev kvar i den franska ligatvåan och nu ser Aston Villa ut att få tuff konkurrens från sina engelska kollegor.

Enligt franska L ’Equipe har även West Ham United, som ser honom som en ersättare till Declan Rice, och Newcastle United gett sig in i jakten för att värva Guendouzi under sommaren.

Annons

Tidningen uppger även att det finns intresse från diverse italienska klubbar.

Publicerad 2023-04-20 08:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto