Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brittisk media: Barça jagar Chelsea-duo

Sillybloggen

Rapporter senaste veckorna har gjort gällande att Barcelona arbetar på att värva Ilkay Gündogan och Lionel Messi i sommar. Men nu kommer nya uppgifter som tyder på att den katalanska storklubben har siktet inställt på fler spelare.

Det är Daily Mirror som hävdar att Barça jagar N’Golo Kanté, 32, och Pierre-Emerick Aubameyang, 33.

Kanté har ett utgående kontrakt med Chelsea, men enligt brittisk media närmar sig en förlängning. Ännu är dock inget nytt avtalet påskrivet vilket Barcelona påstås vilja utnyttja och samma tidning menar att man är redo att erbjuda den löpstarke mittfältaren ett tvåårskontrakt.

Aubameyang lämnade Barcelona i somras för en övergång till Chelsea men har haft en miserabel tid på Stamford Bridge så här långt. Mycket talar för att 33-åringen lämnar “The Blues” i sommar och då ska alltså en återkomst till Barça bara ett alternativ.

Annons
Publicerad 2023-04-23 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto