Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

O Jogo: Liverpool jagar Ugarte

Sillybloggen

Liverpool förväntas värva ett gäng mittfältare i sommar och redan har ett stort antal potentiella nyförvärv kopplats ihop med gigantklubben. Nu kastas ytterligare ett namn in i leken.

Det är portugisiska O Jogo som rapporterar att Liverpool visar konkret intresse för Manuel Ugarte från Sporting. Enligt uppgifterna är flera Premier League-klubbar intresserade av att värva den 22-åringen – men Jürgen Klopp och hans mannar väntas agera snabbt för att säkra mittfältaren ifall man misslyckas att kvalificera sig till Champions League nästa säsong.

O Jogo hävdar att Ugarte har en utköpsklausul på 60 miljoner euro, cirka 678 miljoner svenska kronor. Det återstår att se ifall Sporting är redo att släppa sin mittfältsmotor för mindre än så eller om man kommer kräva att klausulen aktiveras.

Annons

Totalt har Manuel Ugarte gjort ett mål samt tre assist på 81 matcher i Sporting-tröjan sedan han värvades från Famalicão för knappt två år sedan. På meritlistan finns även åtta landskamper för Uruguay.

Publicerad 2023-04-30 09:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto