Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United jagar Hakimi

Sillybloggen

Achraf Hakimi har varit en nyckelspelare för Paris Saint-Germain sedan han värvades från Inter 2021. Senaste tiden har den vindsnabbe högerbacken dock ryktats vara på väg bort från den franska huvudstadsklubben, och nu kommer uppgifter som gör gällande att Premier League-klubbar visar intresse för 24-åringen.

Det är brittiska Football Insider som rapporterar att Manchester United och Chelsea jagar Hakimi. Enligt uppgifterna har den förstnämnda klubben ett litet övertag i dragkampen, men båda ska vara redo att göra ett värvningsförsök i sommar – då PSG planerar att bygga om sin trupp.

Enligt uppgifterna kommer PSG att kräva mellan 50-60 miljoner pund, cirka 645-775 miljoner svenska kronor, för att sälja marockanen. En summa som båda Manchester United och Chelsea påstås vara redo att betala.

Hakimi är för tillfället under utredning för våldtäkt, men har nekat till brott.

Totalt har Achraf Hakimi, som gjort 61 landskamper för Marocko, noterats för sju mål samt elva assist på 45 matcher i PSG-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Annons
Publicerad 2023-04-30 13:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto