Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Wolves budar på Fati

Sillybloggen

Ansu Fati har under säsongen ryktats vara på väg bort från Barcelona och han kan hamna i Premier League till hösten, men inte i en av storklubbarna.

Spanska Sport uppger att han kan göra en oväntad flytt till Wolverhampton där agenten Jorge Mendes har stort inflytande på transfermarknaden.

Mendes har dels Ansu Fati i sitt “stall”, dels Ruben Neves. Nämnde Neves ingår nämligen i det bud som Barcelona sägs ha fått på bordet. Wolves-kaptenen har i flera vändor ryktats till Barcelona och nu ska Mendes ha erbjudit ett avtal till Barcelona.

Ruben Neves till Barcelona plus 30 miljoner euro, motsvarande 340 miljoner kronor och Ansu Fati går åt andra hållet till Wolves är det som Barça har att ta ställning till. Klubben sägs “studera” avtalet och överväga att acceptera det. Ruben Neves sägs redan vara överens med Barcelona om det personliga avtalet.

Annons

Enligt uppgifterna ligger det mesta i Fatis händer om han vill gå till Wolves. Hans representanter med Jorge Mendes i spetsen sägs tycka att det vore ett bra första steg i Premier League.

Ansu Fati slog igenom tidigt i Barcelona och har som 20-åring gjort 104 framträdanden i klubben. Han har noterats för 26 mål.

Publicerad 2023-05-04 18:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto