Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Wolves leder jakten efter Gyökeres

Sillybloggen

Svenske landslagsstrikern Viktor Gyökeres, 24, imponerar i England.

Förra säsongen stod Gyökeres för 18 mål och fem assist på 47 matcher med Coventry och den här säsongen är han så här långt noterad för 22 mål och tio assist på 47 matcher, vilket gör att han spekuleras vara aktuell för flera klubbar i Premier League. Så sent som i vintras ryktades han också vara på väg bort, men då blev han kvar och möjligen blir det i stället en övergång till en ny klubb under sommarens transferfönster.

Under onsdagen uppger Sky Sports att Wolverhampton leder jakten efter Gyökeres, samtidigt som Crystal Palace och West Ham också är “beundrare” av forwarden. Samtidigt sägs det i dagsläget inte pågå några förhandlingar om forwarden, då Coventry har två play off-semifinaler att se fram emot mot Middlesbrough, där vinnaren får spela play off-final om uppflyttning till Premier League. Enligt Sky kan Coventrys resultat i play off-spelet påverka svenskens framtid – om det exempelvis skulle bli uppflyttning.

Annons

Gyökeres, som kom till Coventry från Brighton & Hove Albion under 2021, har kontrakt till sommaren 2024. Han har tidigare även en bakgrund med spel i Swansea City, St. Pauli och IF Brommapojkarna.

Publicerad 2023-05-10 18:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto