Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Cancelo och Mané lämnar Bayern

Sillybloggen

Sadio Mané och João Cancelos vistelser i Bayen München har inte blivit som planerat och nu gör uppgifter från tyska Sky gällande att klubben planerar att göra sig av med duon under sommarens övergångsfönster.

Mané anslöt till klubben från Liverpool under sommaren och har haft det tufft att acklimatisera sig under säsongen. Störst rubriker ådrog sig senegalesen efter att ha slagit till lagkamraten Leroy Sané efter bortaförlusten mot Manchester City i Champions League.

João Cancelo i sin tur anslöt på lån från just Manchester City under januarifönstret. Men portugisen har allt som oftast fått finna sig i att inleda lagets matcher på bänken och nu hävdar alltså tyska Sky att klubben inte kommer att utnyttja köpoptionen på 70 miljoner euro, motsvarande 790 miljoner kronor.

Enligt Sky ska Thomas Tuchel inte vara övertygad efter det han har sett av de båda spelarna och nu ska klubben vara redo att göra sig av med duon under sommaren.

Annons

För Mané uppges det finnas intresse från Premier League-klubbar och spelaren själv sägs vara redo att lämna klubben. Cancelo i sin tur uppges ha dragit till sig intresse från bland annat Barcelona, Real Madrid och Arsenal.

Publicerad 2023-05-16 16:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto