Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: "Seriöst intresse" för Neymar - som vill till Premier League

Sillybloggen

Det har stormat i Paris Saint-Germain senaste tiden efter en spricka mellan supportergrupperingar och vissa stjärnspelare. Exempelvis krävde nyligen en grupp PSG-fans att Neymar lämnar klubben, och i samma veva sökte man upp brassens bostad.

L’Equipe har hävdat att Neymar är öppen för att lämna PSG i sommar. Den franska huvudstadsklubben ska i sin tur vara mån om att bli av med 31-åringen, så pass mycket att man vill “underlätta” för köpande klubb genom att erbjuda gynnsamma villkor.

Problemet? Neymar sitter på en monsterlön, och inte många klubbar i världen har råd med den kreativa yttern. Några som har de ekonomiska resurserna som krävs? Toppklubbarna i Premier League. Och det verkar vara lägligt.

Nu skriver nämligen spanska tidningen Mundo Deportivo att Neymar alltid har drömt om att spela i Premier League under sin karriär, och det är dit han vill flytta i sommar. Enligt uppgifterna föredrar brassen att gå till antingen Manchester United, Liverpool, Chelsea eller Arsenal.

Annons

Mundo Depotivo menar att Manchester United är den klubb som visar seriöst intresse. Den förstnämnde klubben sägs visa mest seriöst intresse för tillfället. Skulle qatariske shejken Jassim Bin Hamad Al Thani – som har lagt bud på storklubben – bli ny ägare på Old Trafford kan en Neymar-värvning bli av, hävdar tidningen.

Neymars kontrakt med PSG träcker sig till sommaren 2025. Totalt har han noterats för 118 mål samt 77 assist på 173 matcher sedan han värvades för en rekordsumma (222 miljoner euro) från Barcelona 2017.

Publicerad 2023-05-16 23:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto