Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Telegraph: Arsenal förbereder rekordbud på Rice

Sillybloggen

Arsenal väntas spendera över två miljarder kronor på nyförvärv i sommar samtidigt som man förbereder sig för spel i Champions League nästa säsong. Nu kommer uppgifter som gör gällande att “Gunners” planerar ett jättebud på en mittfältsstjärna.

The Telegraph uppger att Arsenal arbetar på att ta fram strukturen för ett bud värt 92 miljoner pund, cirka 1,2 miljarder svenska kronor, för Declan Rice. Ett rekordbud för Londonklubben, men samtidigt finns det inga garantier på att West Ham kommer acceptera budet då på sin mittfältsstjärna.

Vidare hävdar The Telegraph att Arsenal även är intresserat av att värva João Cancelo, som är utlånad till Bayern München från Manchester City, i sommar. Tidningen menar dock att “Gunners” fruktar att Manchester City kommer vara mer motvilliga att göra affärer med rivalen i år efter att man sålt Gabriel Jesus och Oleksandr Zintjenko i fjol.

Annons

Totalt har Declan Rice gjort 14 mål samt 13 assist på 241 matcher i West Ham-tröjan. 24-åringen har även 41 landskamper för England på meritlistan.

Publicerad 2023-05-17 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto