Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktet: Maguire kan lämna för rivalen

Sillybloggen

Harry Maguire anslöt till Manchester United sommaren 2019. Men sejouren på Old Trafford har inte gått som önskat och efter flera säsonger fyllda av dråpliga misstag har United-tränaren Erik ten Hag under säsongen föredragit att starta med Lissandro Martinez och Raphaël Varane i mittlåset.

Men under sommaren kan den engelske landslagsförsvararen söka sig mot nya äventyr.

Enligt uppgifter från den engelska sajten, Footballtransfers, kan det bli aktuellt med en flytt till antingen Tottenham eller West Ham United.

Tidigare har det rapporterats om att det skulle krävas åtminstone 50 miljoner pund, motsvarande 660 miljoner kronor, för att köpa loss 30-åringen. Men nu ska Manchester-klubben enligt uppgifterna vara villig att acceptera ett bud på 40 miljoner pund, motsvarande 528 miljoner kronor.

Prislappen skulle innebära att Manchester United skulle gå med rejäl förlust på Harry Maguire, som anslöt från Leicester för 87 miljoner pund, motsvarande 1,14 miljarder kronor, sommaren 2019.

Annons
Publicerad 2023-05-20 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto