Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Zeneli aktuell för MLS

Sillybloggen

Tidigare allsvenske profilen Arber Zeneli, 28, har under den här säsongen fått varierat med speltid i Reims med 26 framträdanden i Frankrike. 28-åringen har i dagsläget kontrakt till sommaren 2025, men kan möjligen lämna i förtid.

Under lördagen uppger den italienske journalisten Luca Bendoni att två MLS-klubbar följer Zeneli, och att det inletts samtal som kommer att fortlöpa framöver. Enligt journalisten kan därmed MLS bli spelarens nästa destination.

Tidigare i veckan uppgav BT att Elfsborg försökte låna Zeneli i vintras, men utan framgång. Enligt tidningen var ett lån främst aktuellt, vilket det utifrån uppgifterna också fördes samtal om, innan det blev klart att Jacob Ondrejka skulle flytta till Royal Antwerp först i sommar.

Zeneli har en bakgrund i Elfsborg och lämnade för Heerenveen 2016, innan han gick vidare till Reims 2019. Han har gjort U-landskamper med Sverige, men har sedan tidigare valt att representera Kosovos A-landslag, där han gjort nio mål på 31 landskamper. 

Annons
Publicerad 2023-05-20 18:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto