Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rykte: Newcastle leder jakten på Tierney

Sillybloggen

Arsenal uppges villigt att släppa hela tio spelare under sommarfönstret. En av de namngivna spelarna är enligt uppgifter vänsterbacken Kieran Tierney, som har varit ett tydligt andraval bakom Oleksandr Zintjenko.

Nu gör uppgifter från Football Insider gällande att det är Newcastle som ligger bäst till för att knyta till sig skotten under sommaren.

Enligt uppgifterna vill Tierney flytta närmare sin familj, som bor i Skottland. En aspekt som talar för en flytt till nordöstra England och Newcastle.

25-åringen tilltalas även av tanken att spela Champions League-fotboll med Newcastle. En stor möjlighet, eftersom Newcastle kan säkra en topp-fyra-placering i måndagens hemmamatch mot Leicester.

Utöver Newcastle sägs även Manchester City och Aston Villa finnas bland intressenterna, men det är alltså Alexander Isaks Newcastle som har trumf på hand enligt Football Insider. Tierney har under årets Premier League noterats för fem starter i det Arsenal, som under lördagen förlorade mot Nottingham och fick se Manchester City fira sin tredje raka ligatitel.

Annons
Publicerad 2023-05-21 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto