Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kudus agent vill se övergång: ”Rätt tidpunkt”

Sillybloggen

Mohammed Kudus gjorde succé för sitt Ghana under VM i Qatar och har omgärdats av rykten inför sommarens transferfönster.

Så sent som igår uppgav The Athletic att Premier League-klubbarna Newcastle, Manchester United och Arsenal är sugna på att locka den offensive mittfältaren från Ajax.

Nu har även 22-åringens agent, Jennifer Mendelwitsch, gått ut i media och förklarat att man siktar på ett klubbyte under sommaren.

– Det är bäst för både Ajax och Mohammed om en övergång faller på plats i det här transferfönstret. Det kommer vara rätt tidpunkt, säger Mendelwitsch till De Telegraaf.

Mendelwitsch berättar även att Kudus inte har varit intresserad av att förlänga sitt kontrakt, som går ut sommaren 2025.

– Jag kan berätta att det har varit ett stort intresse efter VM-slutspelet och det är fortfarande ett stort intresse för Kudus. Han har vägrat att förlänga sitt kontrakt till sommaren 2026.

Annons

Under VM-slutspelet svarade Kudus för två mål under gruppspelet, där Ghana fick respass efter den avslutande förlusten mot Uruguay.

Publicerad 2023-05-23 09:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto