Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Bayern i samtal med Rice

Sillybloggen

West Ham Uniteds Declan Rice omgärdas av flitiga rykten inför säsongsavslutningen. Den engelske landslagsmittfältaren har primärt ryktats till Arsenal, men även klubbar som Newcastle, Manchester United och Bayern München har ryktats vara intresserade.

Nu gör uppgifter från tyska Sky gällande att den sistnämnda klubben, Bayern München, har inlett samtal med Declan Rices rådgivare. Rice är enligt uppgifterna något av en drömspelare för Bayerns nya tränare Thomas Tuchel, som inte har fått någon drömstart i sin nya klubb.

Tidigare har uppgifter gjort gällande att Arsenal redan har lagt ett bud värt 80 miljoner euro, motsvarande 915 miljoner kronor.

Problemet för Bayerns del är just prislappen, som väntas stiga ännu högre. För att ha råd med en värvning av Rice skulle det tyska storlaget vara tvunget att sälja dyrt under sommaren.

Rice har trots sin ringa ålder (24) redan hunnit med att representera det engelska landslaget vid 36 tillfällen, däribland i både EM- och VM-slutspel.

Annons
Publicerad 2023-05-23 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto