Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: RB Leipzig följer Elanga

Sillybloggen

Anthony Elanga har fått sparsamt med speltid i Manchester United den här säsongen. Den svenske jättetalangen har senaste året kopplats ihop med en rad storklubbar, bland andra Dortmund och Everton.

I brittisk media har det figurerat uppgifter som gjort gällande att 21-åringen ser ut att lämna Old Trafford i sommar. Nu kommer uppgifter som gör gällande att det finns dagsfärskt intresse för den vindsnabbe yttern.

Tyska Sky hävdar nämligen att RB Leipzig har med Elanga på sin “lista” och följer svensken inför sommarens transferfönster. Det återstår att se ifall Bundesliga-klubben gör slag i saken och försöker värva Manchester United-yttern.

Tidigare i år sa Elanga följande om sin framtid i en intervju med Fotbollskanalen:

– Som spelare vill man alltid spela och inte sitta på bänken, oavsett om det är i klubb- eller landslaget. Jag tränar hårt, 100 procent varje dag för att vara redo när möjligheten kommer, sa han i mars.

Annons

– Men det är lång tid kvar (av säsongen) och nu måste jag bara avsluta säsongen. Sen får jag prata med klubben om vad som är bäst för mig men också vad som är bäst för dem.

Totalt har Anthony Elanga gjort fyra mål samt fyra assist på 55 matcher i den röda tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2026.

Publicerad 2023-05-23 07:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto