Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal intresserat av Szoboszlai

Sillybloggen

Dominik Szoboszlai har imponerat i Leipzig under säsongen och står noterad för sex mål och åtta assist på sina 30 ligaframträdanden. Siffror som har lockat till sig intresse.

Tidigare har ungraren ryktats vara ett namn som Newcastle vill locka till sig, men nu gör nya uppgifter gällande att även Arsenal har gett sig in i kampen om 22-åringen.

Enligt uppgifter från sajten 90min hade Arsenal en scout på plats i Leipzigs senaste ligaseger mot Bayern München. Enligt uppgifterna ska det ha varit för att bevaka just Szoboszlai samt Dani Olmo.

Just Szoboszlai har även tidigare dragit till sig intresse från just Arsenal, då London-laget försökte locka till sig ungraren i januari 2021, då han i stället valde att ansluta till Leipzig från Red Bull Salzburg.

Szoboszlais nuvarande kontrakt med Leipzig löper ut sommaren 2026 och enligt uppgifterna finns det en utköpsklausul på 70 miljoner euro, motsvarande 800 miljoner kronor.

Annons
Publicerad 2023-05-24 11:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto