Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klopp bekräftar - Carvalho kan gå på lån: "Finns en möjlighet"

Sillybloggen

Liverpool värvade förra sommaren portugisen Fabio Carvalho, 20, från Fulham för över 100 miljoner kronor, men under den här säsongen har talangen fått knapp speltid med 21 framträdanden, varav 13 i Premier League.

Nyligen uppgav transfer-journalisten Fabrizio Romano att Carvalho kommer att lämna i sommar, antingen på lån eller permanent, för att få mer speltid – och nu bekräftar tränaren Jürgen Klopp att det kan bli en utlåning.

– Det finns en möjlighet att Fabio Carvalho kommer att lånas ut. Det här har kanske inte varit det bästa året i hans karriär, men det kan också varit hans viktigaste. Ingen kropp har imponerat mer på mig än hans. Hans arbetsmoral kommer att ge honom en fantastisk karriär, säger Klopp enligt Goal.com.

Carvalho har i dagsläget kontrakt med Liverpool till sommaren 2027.

Annons
Publicerad 2023-05-26 11:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto