Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sport: Man City redo att sälja Cancelo till "reapris"

Sillybloggen

João Cancelo är utlånad till Bayern München sedan i vintras efter att det skurit sig med Manchester Citys chefstränare Pep Guardiola. Samstämmiga uppgifter har gjort gällande att portugisen inte har någon framtid i den engelska mästarklubben efter att låneavtalet löpt ut i sommar, trots att han har kontrakt till 2027.

Real Madrid, Barcelona, Arsenal – utöver Bayern München – är klubbar som har ryktats vara intresserade av den mångsidige ytterbacken. Då har det talats om en prislapp på 70 miljoner euro (cirka 812 miljoner svenska kronor), vilket motsvarar den utköpsklausul som finns inskriven i avtalet med Bayern.

Ingen klubb har dock velat matcha den begärda summan, och nu kommer uppgifter som gör gällande att Manchester City har tagit ett steg tillbaka.

Sport uppger nämligen att Manchester City är redo att släppa Cancelo för 40 miljoner euro (knappt 465 miljoner kronor) i sommar. Något som kan bli en rejäl förlustaffär för Premier League-giganten efter att man betalat 65 miljoner euro (754 miljoner kronor) för att köpa loss 28-åringen från Juventus 2019.

Annons

Totalt har João Cancelo gjort nio mål samt 22 assist på 154 matcher i City-tröjan.

Publicerad 2023-05-26 22:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto