Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bara prislappen hindrar Mount från Man United-flytt

Sillybloggen

Mason Mount ryktas vara på väg bort från Chelsea efter att parterna inte lyckats komma överens om ett nytt, förbättrad kontrakt. 24-åringens nuvarande avtal löper ut nästa sommar med Londonklubben föredrar att sälja mittfältsstjärnan redan i år för att inte tappa honom som bosman.

Tidigare i veckan uppgav The Athletic att Mount föredrar en flytt till Manchester United eftersom han tror sig passa bäst in i huvudtränare Erik ten Hags spelsystem. Detta efter att ha haft intresse från klubbar som Arsenal, Liverpool och Bayern München.

Mycket talar därför för att engelsmannen blir en Manchester United-spelare i sommar. Men det finns dock problem som behöver lösas först.

Och inte så små sådana.

Independent uppger nu att Chelsea fortsätter att kräva minst 55 miljoner pund (cirka 734 miljoner svenska kronor) för att sälja Mount, en summa som Manchester United inte vill betala i nuläget. Enligt tidningen är prislappen det enda som hindrar 24-åringen från en flytt till Old Trafford för tillfället – så det återstår att se ifall parterna hittar en lösning.

Annons

Vidare menar Independent att båda parter känner att en övergång småningom kommer att bli av, även om Manchester United för tillfället inte vill sträcka sig så långt som upp till 55 miljoner pund.

Mason Mount är noterad för 33 mål samt 37 assist på 195 matcher i Chelsea-tröjan. På meritlistan finns dessutom 36 landskamper för England.

Publicerad 2023-05-27 23:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto