Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Aboubakar avslöjar: "Jag var i samtal med United"

Sillybloggen

Kameruns landslagsstriker Vincent Aboubakar, 31, dök i januari upp i ryktesfloran som ett namn för Manchester United. 31-åringen spelade vid den tidpunkten i saudiska Al-Nassr, och i slutändan blev det inte en flytt till England, utan i stället till Besiktas i Turkiet.

Nu hävdar Aboubakar att det fanns intresse från Manchester United.

– Jag var i samtal med Manchester United och Atlético Madrid innan jag skrev på för Besiktas. Jag sa till Besiktas: “Om ni ger mig det jag vill ha är det inga problem för mig att komma tillbaka”, säger han till Sporx och syftar på att han tidigare även representerat Besiktas.

Aboubakar är den här säsongen noterad för tolv mål och en assist på 14 matcher i Süper Lig. Han har även en bakgrund med spel i Porto, Lorient och Valenciennes, men är kanske mest känd för sina prestationer i Kameruns landslag, där han gjort 35 mål på 95 A-landskamper. Han har både varit med och vunnit Afrikanska mästerskapen, samt spelat flera VM.

Annons

I Qatar-VM gjorde han två mål och en assist på tre matcher i gruppspelet.

Publicerad 2023-05-28 09:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto