Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The Athletic: Rodgers favorit till Leeds-jobbet efter degraderingen

Sillybloggen

Leeds lyckades inte med det omöjliga under säsongens avslutande Premier League-omgång. I stället väntar spel i The Championship kommande säsong och då får klubben ge sig ut på jakt efter en ny tränare.

Under de avslutande omgångarna var det Sam Allardyce som basade över laget. Men den rutinerade tränaren lyckades inte rädda kontraktet och nu förväntas klubben leta efter en ersättare.

Enligt The Athletic är den tidigare Liverpool- och Leicester-tränaren Brendan Rodgers favorit till posten.

Enligt uppgifterna hade klubben två alternativ inför kommande säsong. Det första göllde om klubben stannade kvar och var Graham Potter, men det andra alternativet som blir aktuellt i och med att klubben nu degraderas är alltså Brendan Rodgers.

Enligt The Athletic vill klubben anlita Rodgers i ett försök att ta sig direkt upp till Premier League, men det återstår alltjämt att se om Rodgers är intresserad av att träna i andradivisionen igen.

Annons

Rodgers fick sparken från Leicester i april och står för tillfället utan något tränaruppdrag. Sedan tidigare har han kallats ”en fantastisk tränare” av Robbie Keane, som har ingått i Leeds tränarstab under Sam Allardyces ledning.

Publicerad 2023-05-28 21:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto