Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Real Madrid överväger Firmino

Sillybloggen

Roberto Firmino, 31, har ett utgående kontrakt och kommer att lämna Liverpool efter nuvarande säsong. Därmed är brassen fri att skriva på och ansluta till en ny klubb som bosman i sommar.

Tidigare har forwarden kopplats ihop med både Atlético Madrid och främst Barcelona, men nu kommer uppgifter som gör gällande att ytterligare en La Liga-klubben är med i jakten.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger nämligen att Firmino är ett av forwardsnamnen som Real Madrid överväger. Enligt uppgifterna pågår det inga diskussioner mellan parterna i nuläget, men stjärnan diskuteras som ett alternativ internt.

Romano hävdar vidare att Real Madrid har fyra till fem spelare på sin lista, varav Firmino är ett av dem, i jakten på en ny forward.

Totalt har Roberto Firmino noterats för 110 mål samt 79 assist på 361 matcher i Liverpool-tröjan sedan han värvades från Hoffenheim 2015. På meritlistan finns dessutom 17 mål på 55 landskamper för Brasilien.

Annons
Publicerad 2023-05-28 14:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto