Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Fransk media: Liverpool förhandlar med Nice om Thuram

Sillybloggen

Liverpool rapporteras sedan tidigare vara intresserat av Nices franske mittfältare Khéphren Thuram, 22, son till legendaren Lilian Thuram.

Nu uppger den franska tidningen L’Equipe att Liverpool och Nice förhandlar om en övergång. Enligt tidningen har klubbarna förhandlat i flera veckor, och uppges också träffats fysiskt.

Samtidigt uppger tidningen att det är en svår affär att ro i hamn, då Nice sägs vilja ha rejält betalt, minst 60 miljoner euro, motsvarande 700 miljoner svenska kronor.

Thuram uppges också vara sugen på en övergång för att få spela under Jürgen Klopps ledning. Han har kontrakt till 2025 och är den här säsongen noterad för två mål och åtta assist på 48 framträdanden med den franska klubben.

Liverpool, som även sägs vara på väg att värva mittfältaren Alexis Mac Allister från Brighton & Hove Albion, rapporteras vara angeläget om att föryngra klubbens mittfält till nästa säsong. Därmed kan fler än en mittfältare komma in under sommarens transferfönster.

Annons
Publicerad 2023-05-30 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto