Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool har nobbat bud på Carvalho

Sillybloggen

Liverpool köpte loss Fabio Carvalho för över 100 miljoner kronor förra sommaren. Debutåret på Anfield har dock blivit allt annat än förväntat för portugisen, och nyligen öppnade chefstränare Jürgen Klopp för att en flytt kan bli aktuell när transferfönstret öppnar.

– Det finns en möjlighet att Carvalho kommer att lånas ut. Det här har kanske inte varit det bästa året i hans karriär, men det kan också varit hans viktigaste. Ingen kropp har imponerat mer på mig än hans. Hans arbetsmoral kommer att ge honom en fantastisk karriär, sa Klopp då enligt Goal.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger att RB Leipzig nu har lagt ett öppningsbud på Carvalho, ett bud som Liverpool dock har nobbat. Anledningen? Merseysideklubben vill inte släppa 20-åringen på permanent basis.

Romano hävdar vidare att Liverpool eventuellt kan vara öppet för att sälja den offensive mittfältaren under förutsättning att man får in en återköpsklausul i kontraktet. Klubbarna förväntas fortsätta samtalen om en potentiell övergång närmaste tiden.

Annons

Fabio Carvalhos kontrakt med Liverpool sträcker sig till sommaren 2027.

Publicerad 2023-05-31 09:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto