Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Turkisk klubb jagar Helander

Sillybloggen

Förra veckan meddelade Rangers att Filip Helander lämnar klubben i sommar, efter fyra säsonger. Den landslagsmeriterade mittbacken har dragits med stora skadeproblem under åren i Glasgow och spelade exempelvis inte någonting i den nyss avslutade säsongen.

Detta eftersom 30-åringen har en udda skada.

– “Fil” har ett unikt problem. Det handlar om hans fot, och han är iväg hos en specialist. Han är inte tillbaka på planen än, har huvudtränaren Michael Beale sagt till Scottish Sun. 

När Helander nu är kontraktslös har en återkomst till Malmö FF nämnts som ett tänkbart alternativ. Sportchef Daniel Andersson har kommenterat saken.

– Filip är en av våra så vi håller kontakten så klart. Han vet var vi finns och han kan komma hit och träna om han vill – så får man se. Och jag har inte ens frågat honom om var han själv står just nu. Jag vet att han fokuserar på sin rehab, sa Andersson till Fotbollskanalen nyligen.

Annons

Nu kommer uppgifter som gör gällande att 30-åringen i stället kan hamna i Turkiet.

Turkiska Fotosport hävdar att Samsunspors tränare Hüseyin Eroglu vill ha Helander. Samsunspor säkrade nyligen uppflyttning till högstaligan Süper Lig.

Filip Helander var med och vann SM-guld med MFF säsongerna 2013 och 2014.

Publicerad 2023-05-31 07:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto