Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milojevic klar för Al Wasl

Sillybloggen

Milos Milojevic har lämnat Röda Stjärnan efter att ha lett den serbiska storklubben till både cup- och ligatiteln i år. Den förre Mjällby-, Hammarby-, och Malmö FF-tränaren är nu fri på marknaden – redo att ta sig an ett nytt uppdrag.

När Fotbollskanalen intervjuade 40-åringen förra veckan svarade han medierapporterna som kopplat ihop honom med en flytt till Saudiarabien och ett uppdrag med “miljonlön”.

– Det är bara rykten. Du hör om den ena och andra klubben. För att vara ärlig: det finns intresse från olika länder. Men jag har inte inlett förhandlingar eller långt gångna samtal med någon klubb. Jag har velat avsluta säsongen här och jag tycker inte det är sjyst att prata med andra klubbar innan dess, sa Milojevic då:

– Jag kommer att överväga vad som är det bästa projektet och vad som är bäst för mig och min familj. Tidigare har jag tagit beslut grundade på vad som är bäst för mig, men nu handlar det om vad som är bäst för hela familjen.

Annons

Nu uppger Aftonbladet att det blir en flytt till Persiska Viken – men inte till Saudiarabien.

Tidningen hävdar nämligen att Milos Milojevic har skrivit på för Al Wasl i Dubai, Förenade Arabemiraten. Enligt uppgifterna handlar det om ett ettårskontrakt som ger 40-åringen möjlighet att tjäna upp emot 30 miljoner kronor.

Al Wasl slutade på fjärde plats i ligan den här säsongen.

Publicerad 2023-06-01 09:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto