Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK erbjudet Väisänen

Sillybloggen

AIK rapporteras vara ute efter flera nyförvärv inför andra halvan av säsongen.

Nyligen uppgav Expressen att AIK:s sportchef Thomas Berntsen vill ta in den norske backen Bjørn Inge Utvik, 27, från Sarpsborg – och nu rapporterar Aftonbladet att AIK blivit erbjudet att värva den finländske mittbacken Sauli Väisänen, 29, som även har en bakgrund i “Gnaget”. Samtidigt skriver tidningen att AIK:s intresse för Väisänen just nu är “relativt svagt”.

Väisänen sitter i dagsläget på ett utgående avtal med den italienska Serie B-klubben Cosenza, och har även en bakgrund i Chievo, Spal och Crotone i Italien. Han spelade senast i AIK mellan 2014 och 2017, då han stod för 64 framträdanden.

Annons

Nyligen uttalade sig Thomas Berntsen, för Fotbollskanalen, om att han tycker att AIK har för få försvarsspelare i truppen.

– Så länge vi spelar med fembackslinje har vi för få försvarsspelare, definitivt. Utöver det så är det mycket som är kopplat kring skadesituationen och hur den utvecklar sig, speciellt i förhållande till John (Guidetti) och Viktor (Fischer). Vi får se hur det blir. Det är två fantastiska anfallsspelare när de är skadefria och i form, sa Berntsen till Fotbollskanalen.

Publicerad 2023-06-06 13:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto