Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Brighton förbereder rekordbud på Colwill

Sillybloggen

Levi Colwill, 20, gjorde succé på lån i Brighton den gångna säsongen. Inför nästa säsong väntas den talangfulle mittbacken återvända till Chelsea, var han har kontrakt till sommaren 2025, för att konkurrera om en startplats.

Men samtidigt är intresset stort kring engelsmannen.

Sky Sports har tidigare hävdat att Brighton fått ett bud värt 30 miljoner pund, motsvarande ungefär 406 miljoner svenska kronor, nobbat av Chelsea. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att succéklubben – som har kvalat in till Europa League – är redo att höja insatsen.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger nämligen att Brighton förbereder att ett bud värt 40 miljoner pund (cirka 542 miljoner kronor) på Colwill. Enligt uppgifterna kommer budet, som är klubbens största någonsin, att läggas inom kort.

Romano hävdar vidare att Chelsea fortsatt inte har några planer på att sälja 20-åringen, då man ser honom som en viktig del av klubbens långsiktiga projekt. Det återstår att se ifall Brightons rekordbud får “The Blues” att komma på andra tankar.

Annons

Tidigare har Arsenal, Liverpool och Manchester City också uppgetts visa intresse för Levi Colwill.

Publicerad 2023-06-06 18:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto