Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

La Repubblica: Tomasson aktuell för Sampdoria

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Tidigare Malmö FF-tränaren Jon Dahl Tomasson gjorde succé med sitt Blackburn under sin nyss avslutade debutsäsong i Championship. Klubben slutade på sjunde plats i tabellen och missade playoff till Premier League bara på grund av sämre målskillnad än Sunderland.

Nyligen kopplades dansken ihop med Leeds. Nu kommer nya uppgifter som gör gällande att det även finns intresse utomlands för 46-åringens tjänster.

La Repubblica uppger att Sampdoria, som har degraderats till Serie B, är intresserat av att anställa Tomasson som ny huvudtränare. Enligt tidningen är den nye Sampdoria-ägaren Andrea Radrizzani – som även basar över Leeds – imponerade av ex-MFF:arens spelstil och nu finns han med på önskelistan över tänkbara tränarkandidater.

Vidare menar La Repubblica att Filippo Inzaghi, som tidigare basat över Venezia och Benevento, dock är förstaalternativ för tillfället.

Annons

Jon Dahl Tomasson spelade i Italien för Milan mellan 2002 och 2005 under åren som aktiv. Det återstår att de ifall han nu återvänder till landet.

Publicerad 2023-06-08 18:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto