Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Toppklubbar jagar Ivan Toney

Sillybloggen

Tidigare i år dömdes Ivan Toney, 27, till åtta månaders avstängning efter att ha erkänt 232 överträdelser mot FA:s bettingregler. Inte förrän 17 januari nästa år tillåts forwarden spela fotboll igen.

Men trots avstängningen är intresset stort för målsprutan, hävdar Daily Mirror.

Tidningen hävdar att Arsenal, Chelsea och Tottenham alla är redo att lägga ett bud på Toney i januari. Enligt samma uppgifter kommer det krävas omkring 60 miljoner pund, ungefär 820 miljoner kronor, för att få loss engelsmannen från Brentford.

I dagarna pratade huvudtränare Thomas Frank gott om Toney, och öppnade för att sälja honom.

– Jag tror att alla klubbar i världen är säljande klubbar, förutom fem eller sex klubbar. Vi är en säljande klubb – om det är rätt bud och rätt tidpunkt för en spelare att flytta. Det är samtidigt inte mitt beslut, sa Frank enligt Sky Sports:

Annons

– Jag förstår varför det ryktas om honom, och han är en av de bästa anfallarna. Som nummer nio tycker jag inte att det finns många i världen som är bättre.

Totalt har Ivan Toney gjort 68 mål och 21 assist på 124 matcher i Brentford-tröjan. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till sommaren 2025.

Publicerad 2023-09-20 15:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto