Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Peking ska ha möte med Wettergren

Sillybloggen

IFK Norrköping jagar ny huvudtränare efter att Glen Riddersholm sparkats nyligen.

Isländska uppgifter gör gällande att Peking är i kontakt med Vikingurs mästartränare Arnar Gunnlagsson, samtidigt som lokaltidningen NT påstått att ett möte väntar med Kim Hellberg. Den sistnämnde har aviserat att han lämnar IFK Värnamo efter att ha fört laget till en sensationell femteplats i år.

Nu rapporterar Expressen att IFK Norrköping även kommer att ha ett möte med landslagets assisterande förbundskapten Peter Wettergren, som gör sina sista månader på förbundet i vinter. Parterna väntas träffas i veckan.

Många bollar i luften för sportchef Tony Martinsson, med andra ord. Det återstår att se vilken väg IFK väljer att gå efter att samtliga nämnda kandidater har intervjuats.

Annons

Wettergren har – utöver landslagsuppdraget – även varit assisterande tränare i Elfsborg och FC Köpenhamn tidigare. När hans parhäst Janne Andersson fick frågor om Peking-ryktet under senaste landslagssamlingen svarade den avgående förbundskaptenen:

– Peter är en jätteduktig tränare och vem som eventuellt är intresserad av hans tjänster har jag ingen synpunkt på. Men han är jätteduktig, sa Andersson då.

– Jag har gett honom förtroendet att leda träningar och så vidare. Han är en fantastiskt duktig tränare.

IFK Norrköping blev nia i allsvenskan i år.

Publicerad 2023-11-20 23:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto