Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Cristiano Ronaldo uppe i 105 CL-mål – se målkurvan här!

Statistikbloggen

2 nya strutar från målsprutan Cristiano Ronaldo i CL-finalen och vem tror att han grinar för en missad vinst i Guldskon när han fick lyfta CL-pokalen ännu en gång?

Så här ser portugisens målkurva i Champions League ut:

Ronaldo har gjort 10 eller fler mål i CL i hela 6 säsonger i rad. Messis rekord är 2 säsonger i rad med 10 eller fler CL-mål. Däremot har Messi gjort 4 säsonger med tvåsiffrigt antal mål i CL, men dessa säsonger är för utspridda vilket gör att Ronaldo är överlägsen den pyttelille argentinaren. Zlatan då? En enda säsong med tvåsiffrigt antal CL-mål (2013–14 i PSG).

Fördelningen av CL-målen för hösten och våren:

Ronaldo har gjort 4 mål i CL-finaler. Messi står på 2 finalmål. Zlatan såklart på noll då han ännu inte spelat någon sådan final. I den näst sista speldagen i CL – semifinalreturerna – har Ronaldo gjort totalt 7 mål i karriären. Här står både Messi och Zlatan på noll mål. Zlatan har trots allt spelat en CL-semiretur och det var våren 2010 i Barca-tröjan med Inter som motståndare.

Annons
Publicerad 2017-06-03 23:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto