Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

44v

Så tippar Statistikbloggen höstens gruppspel i Champions League

I kväll drar “transportsträckan” för storklubbarna igång. Zlatan möter Basel, eller United möter Basel, menar jag. Men strax innan detta drar igång i kväll är det BP-HIF på Grimsta i Stockholms västra förorter. Den matchen ser man på TV4 Sport ifall man inte har möjligheten att ta sig dit.

Men åter till Champions League!

Tänkte att det kanske kunde vara kul för läsarkretsen att se hur undertecknad på Statistikbloggen tror att det kommer gå i höstens gruppspel. Så här borde det bli, och UEFA-rankingen per klubb för den INGÅENDE rankingen för denna säsong:

20170912-cl-tippning-del1

Näe, läsare, jag tror inte att Chelsea går vidare. Roma snuvar Chelsea på den platsen. Känns inte som att Chelsea grejar toppresultat i både ligan och CL-gruppspelet. Det kommer nog att “Costa” att ha släppt iväg spelaren Costa.

20170912-cl-tippning-del2

Sedan tror jag att Monaco blir nästan som Chelsea med att inte klara av toppresultat i både ligan och CL. Men att Monaco ändå kniper en CL-slutspelsplats.

***

I slutet av året får vi helt enkelt se hur bra/dåligt tippat detta var.

***

Ni läsare får mer än gärna slänga in era tippningar som kommentarer – antingen för enstaka grupper eller för samtliga grupper.

Publicerad 2017-09-12 kl 16:04
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER